baby

Lilypie Pregnancy tickers

alya dah tunjuk ghajin

ni gambaq alya dah tunjuk bakat..aku malas nak karang banyak2 daaaa....tengok gambaq dah la..pendek kata..aku dah ada mangsa nak minta tolong...hakhakkkkk...


alamak...bleh masuk satu gambaq jaa...malaih dah nak tunggu..hehe....nanti ada masa aku upload balik naa...satu gambaq niii pun dah nampak ghajin kannn??hihi...tu...dok menyapu tu...tu tak nengok dia pegang penyodok sebelah lagi...hehe...apa pun 'jangan ghajin masa kecik ja tau alya'...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

new born....our niece

NIK AUFA BATRISYIA



1ST DAY


2nd day




akhirnyaaa...berjaya juga aku update blog niii...yeeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaa....

alhamdulillah...on 13rd december kak jidah dah selamat melahirkan anak kedua...baby girl juga kali nii...tak pa laa..esok besaq leh tolong aku...hukhuk...
k la..ni kat umah chaq...dok ganggu privacty budak2 ni plak..nanti aku update len no...ehhheh...lupa lak..

nik aufa batrisyia nama kak aku bagi kat anak kedua dia ni....beranak kat hospital kepala bataih....kui 230 petang ari tu...her weight 3.16kg...hukhuk...tersangat laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chubbyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....ish memang keturunan kot...chubby2 blaka dalam family aku ni.....hehehe.....

umuq baru 3 hari dah kena gigit ngan kak dia...alya plak makin bueh laaa niii..letih pala lutut aku la ni....aiiiii...jenuh la ngan budak tu sorang...yang syoknya tadi wa lah ngan wa nisah mai ngk adik dia...dia dok bueh sangat...wa tunjuk penumbuk kat diaa (sambil kata dok diam2..tokwa tumbuk satgi...)...alih2 dia lak angkat penumbuk kat tok wa dia...aiiiiii...budak sorang tu..samseng btoiiiiii...

k la guys...cincau dulu...salam






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS