baby

Lilypie Pregnancy tickers

9 Mac 2009..












"Ya Allah, sesungguhnya aku memohon kepadaMu kebaikannya dan kebaikan sifatnya. dan aku memohon perlindunganMu daripada kejahatannya dan kejahatan sifatnya
"




















  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

alhamdulillah...tima kasih banyak2 semua...

salam semua...kembali bersiaran...n 4sure semua tau story apa yang nak bersiar kali ni kan...k 1st of all, kami nak ucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga pada semua yang telah melibatkan diri secara langsung dan tak langsung dalam melancarkan majlis di hari bahagia kami....
*
*
*
terima kasih yang tak terhingga pada mak dan ayah n mak ayah mertua yang telah mengadakan majlis untuk kami berdua.sanak saudara, kawan2 (mek G, Pes,Cici, Dibah n Mira yang banyak membantu membuat persiapan dari semua segi...pasang langsir,cuci tingkap,hias bilik n all that...tima kasih banyak2 woii...sikap ringan tulang ampa betoi2 banyak membantu aku)
*
untuk kak na yang tolong buatkan hantaran yang cantik tu...thanks a lot kak na...tak lupa juga untuk kak su,kak suri yang buat hantaran my hubby...hasil tangan yang sangat cantik...
*
untuk kak sari pun tq sangat2 layan karenah jiha..(sat nak baju tu..sat nak baju ni)....sorry kak sari...n kami berpuas hati dengan service kak sari...tima kasih...
*
*
opss...tq sangat2 kat abg nae sebab amek gambaq kami....tak sabaq nak ngk gambaq hasil kreativiti sepupu aku ni...(sapa yang nak cari photographer...aku cadangkan amek spupu aku...anda tidak akan menyesal dengan hasilnyaa...boleh berkunjung ke laman blog apupu aku..http://www.nazriahmad.com/
*
yang paling utama sokongan dan bantuan semua ahli keluarga kami...(abg naim& kak yong, kak nadia& a.hamdi, adik mi ngan nasri.......kak niah&a.amir, Kak mas& A.li, a.Ozet & kak su ngan zakir)....
*
last but not least....semua sanak saudara, sepupu sepapat, anak menakan n semua la...tima kasih banyak2...maaf andai terdapat serba kekuarangan dalam majlis kami..(layanan yang tak seberapa ka,makan tak sedap ka)...kami mohon maaf na......n nama yang tak disebut jangan berkecil hati...apa pun thanks a lotttttttttttttttt....
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

MALU....??

kembali bersiaran....pas tengok melodi tadi trus terpikiaq perkataan tuuu...macam best ja kalau dibahaskan...
*
*
malu??
*
*
mari kita fikir2 kan...adakah kita digolongkan dalam sifat malu?...malu yang bagaimana??...malu ni kita bleh kategorikan kepada baik dan buruk jugak...mari kita fikirkan...bagaimana karekter malu yang kita mahukan...

  • malu untuk menutup aurat atau lebih malu jika tidak menutup aurat??
  • malu menyatakan kebenaran tentang Islam atau kita tidak malu memutar belitkan hukum Tuhan??
  • kita malu memboikot atau kita lebih malu membeli barang boikot??

banyak lagi sebenarnya...tapi dah ketaq tangan nak post lagi satu tajuk best...so..fikir2 kan laaa

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS