baby

Lilypie Pregnancy tickers

outdoor n our family



























































  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

siksanya bila berjauhan......


ari ni dah masuk 2 minggu aku demam, batuk n selsema...ok la 2 hari, pas tu demam balik...tapi lum sempat nak p jumpa doktor (ermm takut sebenaqnya)...dok demam n tak sihat cam ni lagi la rindu membuak2 kat sang suami di kampung...(u know how much i love u , dear??i reallyyyyyyyyyyy miss u)

rindunyaaaaaaaaaa




minggu ni lak tak dapat balik sebab ada camping kat sekolah...cikgu praktikum 4 sure la kena involve..WAJIB INVOLVE...argghhhhhhh tensi aku...dah la tak sihat, tak leh jumpa sang suami...kena lak jaga budak2 yang langsung tak dengar kata....arghhhhhhh lebih teruk la demam aku...



banyak betoi cita sedih minggu ni...last friday dapat msg...



" indok noreliyana aka elly(ex rumate aku) disahkan mendapat leukimia...ptg ni transfer ke hosp ampang. semua kawan2 berdoa supaya elly cepat sembuh"



tiba2 air mata bertakung..sian elly...elly aku doakan ang tabah hadapi semua ni..hope u can face it...i know u can!!you can!!!..



k guys saja ja nak update sthing...c u soon

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

habuk..fuhhhhhhhhh

dah lama aku tak update blog nii...dah berhabukkkkk...silap2 leh wat debu tayamum habuk2 n debu2 ni....banyak sangat cita nak kongsi tapi pemilik blog tersangat la sibuk.........sibuk nya bukan tak sempat nak update blog...nak buka n nak jeling sket pun tak sempat...kenapa??...haaaaaaaaaa..pemilik blog skarang tengah praktikum....hmmmmmm..bukan main letih la minggu ptaktikum ni..ingat kan mengajaq ni senang jaaa...rupanya pecah kepala jugak laaa...tambah lak p praktikum kat skolah ni...memang hangin satu badan ja....budak2 dashat...hormat n takut ni tak dak dalam kamus idup laa...ermmm...so, sapa yang ada anak..kalau cikgu nak teguq pun tak bleh baik la amek anak bawa balik umah n ngajaq sendiri..(kasaqkan bunyinya...tapi memang tak tahan la ngan mak pak yang suka mai serang cikgu tak tentu pasai...kalau nak teguq pun tak bleh...amek ajaq sendiri...cikgu2 pun tak susah nak ajaq...ajaq yang mana yang sanggup dididik jaaa...)...

alamak teremosi lak...k lah dah buntu...jumpa lagi nanti yer..dashhhhh
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS