baby

Lilypie Pregnancy tickers

menanti dengan penuh tanda tanya...

fuhhh...cuci dulu sawang2 yang ada ni...
dah lama jugak tidak mengupdate kan..bukan apa dah tadak modai...dalam kepala hotak ni dok nampak 25hb ja...dok ingat nak balik...hari2 dok pangkah kalendar ja...

skarang ni pemilik blog tengah kerisauan menunggu keputusan penempatan utk dipostingkan...ada sapa2 boleh bantu??ada sapa2 leh link ke kementerian tak...pemilik blog tengah tak sabar nak tau negeri mana dia ditempatkan untuk bekerja soon...
ish..lambatnyaaa...tolong doakan supaya pemilik blog dapat sekolah dekat dengan suami ya..supaya kami tak berjauhan lagi...
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

jaga gigi anak




ni poster yang sempat di snap untuk tatapan semua ibu2...
selamat mencuba...jagalah gigi anak anda sementara masih dalam keadaan baik..banyak impaknya jika tidak dijaga...
mencegah lebih baik daripada mengubati
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

... :-( ......

rindu sangat nak balik kampung..minggu ni dah masuk 2 minggu tak balik..tu pun dah rasa betapa lamanya la duk kat sini..tapi bila memikirkan dah tak lama nak menghabiskan sisa-sisa sebagai pelajar...gagahkan jugak la menahan rindu...minggu ni hati meronta-ronta nak sangat balik kampung...tapi kewangan tak mengizinkan...mana lagi nak bayaq tu nak bayaq ni...erm..awat la masalah kewangan sangat menghantui kita??..kalau elaun praktikum dah masuk ni memang nak sangat2 la balik kampung tengok en.suami yang tengah tak sihat kat kampung nu..kesian dia...sabaq abg na...ni dugaan untuk kita kan..insyaAllah lepas ni tak dak lagi berjauhan (tu pun kalau dapat posting dekat2)...kita hitung la hari yang dah tak lama ni..sabar tau..tak lama dah..
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

last Dinner di IB

kita dan kisah klasik


yeahhhhh....akhirnya selama 5tahun 5 bulan aku dibesarkan di maktab ni...akhirnya event yang akan menjadi memori sepanjang masa adalah pada malam dinner PISMK KPM OUM ini...
ni adalah dinner yang terakhir bagi kami untuk meraikan kejayaan kami semua yang telah menghabiskan pengajian disini...alhamdulillah...selepas ini kami akan menjadi guru ..hopefully kami semua dapat menjalankan tugas dan dapat menggunakan ilmu yang ditimba disini dengan sebaik-baiknya...



aku telah ditugaskan sebagai ajk pendaftaran dan jemputan





wah..buntangnya mata...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS