baby

Lilypie Pregnancy tickers

anak2 kecil





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

rezeki di negeriku

wah suspen betoi hidup aku ari ni..bila bukak facebook tgk ada member yang dah tau tempat posting...aku trus call diba tanya cam na nak chek tempat posting...diba bagi contact num...aku trus mendail....dail...dan terus mendail dari pukul 10 lebih sampai la 3+ ...tak jugak dapat..asek line busy ja...

nak dijadikan cerita...dalam perjalanan aku nak pi amek en.suami kat kilang..aku dapat msj dari sepupu aku zana...dalam msj tu dia tanya aku dapat posting mana, n dia bagitau aku dia dapat penang...fuh...aku trus call zana nak tanya cam na nak chek...dia bagi no phone JPN Pulau pinang sekali ngan extension num skali..aku ikut ja la....aku call trus JPN....tapi malangnya yang menjawab panggilan aku tu dia kata nama aku tak dak dalam senarai utk petempatan di Pulau Pinang...Ya Allah..rasa nak menangis jugak...dia suh aku cuba JPN negeri lain atau call KPM terus...aku dah mula menggelabah..aku dail lagi no KPM..banyak kali tak bleh...aku dah keciwaaa

then aku trus call mak aku bagitau aku tak dpt penang....pas call mak trus call kak nadia minta tlg chek kat KPM...pastu di pendekkan cerita...a.hamdi call JPN Pulau Pinang sekali lagi....
n resaultnya aku ditempatkan di Pulau Pinang....ALHAMDULILLAH...(rupanya aku tersalah cal bahagian sekolah menengah..memang la tak dak nama)...

SYUKUR ALHAMDULILLAH....REZEKI AKU ADA DI NEGERI TUMPAH DARAHKU..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

sekadar update



hi guys...update kali ni sebenaqnya dah basi...edisi ari raya haji punya cerita...tapi tak pa la kan...asalkan bleh hilangkan sawang2 dalam blog haku ni...


hari raya korban baru2 ni en suami saya berpeluang untuk menyertai ibadah korban...kerja2 penyembelihan dilaksanakan di masjid...jadi saya tidak dapat menyaksikan sendiri aktiviti tersebut dilakukan...

memang best raya kali ni sebab seisi keluarga dapat berkumpul...jadi kami tidak melepaskan peluang untuk bergambar bersama...bukan senang nak kumpul macam ni...terima kasih kepada zaket sebab sudi jadi juru gambar untuk hari tu...jom kita tengok the making of my family photo...





mula mengambil tempat




adik aku cuba memilih posisi




suasana menjadi lebih riuh




bila mula stabil, alya cuba melarikan diri




berjaya dicekup oleh paksu nasri




finally...done




cukuplah semuanya...
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS