baby

Lilypie Pregnancy tickers

--everybody make me konpius--

sejak berbadan dua ni...saya sentiasa berhadapan dengan komen2 orang ramai...sampai tak tau

yang mana satukah saya..tapi paling penting saya suka dua2 ayat jujur dari orang ramai ini..nak

tau apakah ayat tu???

  • berisinyaaaaaaa...(sambil mencekakkan tangan mereka ke lenganku)...berat dah naik bapa kilo???
  • cikgu pregnen ka?dah bapa bulan?la tak tau pun cikgu pregnen..perut tak nampak pun...
Font size
kini sudah 5bulan 3minggu


kan saya dah cakap...mereka telah mengkonpiuskan diri saya...kata berisi...tapi mana perut saya

sehingga tidak kelihatan walaupun usia kandungan hampir mencecah 6 bulan...

tak pa...another 3 month to go...so kita tunggu apa plak komen yang akan datang..

tada
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

list barang baby

Selamat hari guru buat semua guru yang sedang membaca blog ni...fuhh...dah berhabuk gila dah

blog haku ni..kalau debu bersih dah bleh bertayamum dah..bukannya tadak benda nak

ditulis..tapi setiap kali masuk ja kat posting area ni...tiba2 kepala trus blurrrrr...dont know how to

start...



apa pun...we start with our litlle baby in my tummy...sekarang ni...si ibu asek berangan dan

sangat berkeinginan untuk memenuhi barang kelengkapan si kecil ni..kalau lah saya ni dilahirkan

kaya raya..saya rasa semua yang terlintas dalam kepala harus dan wajib dibeli dengan serta

merta..tapi apakan daya...gaji kami berdua perlu diaturkan kepada itu dan ini...so kena la bijak

berbelanja..hehe...



now...i want to buy baby stroller as soon as posible...sbb baby stroller ni dah menganggu tido

saya setiap malam...setiap malam asek dok belek baby stroller dalam web...hari2 tukar

citarasa..so elok sangat la kiranya saya memiliki benda alah ni secepat mungkin..supaya malam

saya tidak terganggu lagi..hehe...



gambar ini hanya hiasan semata2..ni semua memenuhi citarasa saya dan suami








lepas baby stroller ni mungkin ada lagi keperluan baby yang menjadi igauan saya...

jom tidoq...perut saya juga telah bergendang gendut..tandanya saya perlu makan dulu...ini

adalah simptom yang di alami oleh saya skarang...saya jadi seorang yang kuat makan...ehehe

k jumpa lagi di lain entry...

salam
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS