baby

Lilypie Pregnancy tickers

'alahan' is my new challenge

hye all....
last entry i told you i safe from nausea....
but now....tuhan sahaja yang tau....
segalanya berubah when baby entering week 8...

walalalala....
betapa siksanya....
baru ku tahu....macam mana ibu mengandung mengalami alahan...

skarang ni...
segala benda yang busuk bisa meloyakan tekak ku...
sampaikan bilik ayaq yang bau wangi n sweet tu pun tak mampu menambat hidungku...
so..beware kepada tuan2 rumah..awas bila saya bertandang..mungkin juga bilik air rumah anda tidak berjaya menambat hidungku ini..

rutin aku setiap kali balik dari sekolah ialah memuntahkan segala isi perut...
mana tak nya...sepanjang jalan keluaq dari lift bau orang dok menomeh...betapa busuknyaaaaaaaaaaa tak tau nak cerita...
so maaf la ya jiran2 ku...masakan anda juga tidak berjaya menambat hidungku yang normal

lagi satu..duduk penang (island) ni baru aku sedaq betapa nyaman nya kampung halaman...kampung lahaq minyak is the best la...jauh dari segala hiruk pikuk yang menyerabutkan kepala hotak...n yang paling best kampung lahaq minyak baunya sangat nyamannnnnnn...

tak macam di flat ni...
masing2 dok amek turn untuk mengeluarkan bau yang tidak enak...
pagi2 dah bau bangkai (sebab sekolah dekat jerat cina n hindu)...balik dari sekolah bau orang menomeh..mai petang sket bau getah scrub...abes bau getah scrub colok n gaharu plak amek alih....so bila la kami nak rasa nyaman...????

sabaq ja la...
i hope next year i get a new environment...
new school....new house...
....i hope....




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS