baby

Lilypie Pregnancy tickers

update something pleaseeeee...

fuhhhh...fuhhhh...fuhhhhhhhhhh....amboiii berabuk sungguh blog ni...dah lama
tak update...
ari tu kalut ngan nak submit asimen...setle bab tu nak kena prepare utk lawatan
BPG ngan OUM lak....ni dok baiki fail2 utk MQA lak...utk akreditasi (btoi dak tau
ejaan ni) la plakkk..pastu sambung utk final exam...celah2 tu nak kena prepare
utk kenduri lak....uishhh banyak sungguh gheja nak kena selesai dalam masa
yang singkat ni....
apa cara terbaik nak wat semua ni rrrr....balik kampung 2 hari rasa tak dan nak
wat pa...pa yang wat tak tau..try wat cheklist ngk apa lagi tak setle....
*
*
*
  • baju tak fitting g...tudung tak bawa p match lagiii..
  • kad kenduri lum edar
  • alamat member tak kumpul...(semua hilang bersama laptop ari tu)
  • gift tak abes beli lagi
  • kasut my hubby tak beli lagi
  • waktu make up tak deal lagi
    • baju tak amek lagi
    • tak study g

    serabut kannn...tak sabaq nak lepas jaa...pastu legaaaaaaaaaaaa.....

    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • Twitter
    • RSS

    tertarik

    dalam kelam kabut dok siapkan gheja ni...aku sempat view blog sorang manusia ni...ntah cam na aku tersasar kat blog dia..tapi aku terbaca satu cita best ni..trus aku plagiat masuk blog aku...hehe...tak salahkan ni bukan asimen yang tak leh plagiat gheja n hasil tangan org...huhu...menarik btoi cita niii...
    *
    *
    *


    Suatu petang yg biasa, saya pergi bermain kejar-kejar di padang sekolah. Biasalah, budak kecik. Masa saya kecik pun saya budak biasa. Saya bukan kanak-kanak istimewa.

    Biasalah, lepas main mesti rasa haus. Dan seperti biasa juga, saya rasa mcm nak minum air kotak yg biasa saya beli.


    Saya pun pergi ke kedai runcit yg juga sangat biasa. Benda-benda dlm kedai tu pun biasa.

    Cuma saya sedar air kotak tu ada saiz jumbo. yg ini luar biasa..

    Yoshz: akak kedai, air kotak ni berapa posen?

    akak kedai: hoi, jgn main cucuk2 straw ngan benda tu. letak balik!

    yoshz: kenapa air ni tak letak dlm peti sejuk? yg sejuk takde ke kak?

    akak kedai: takde sejuk. letak balik akak cakap! jgn la koyak kotak tu ngan gigi dik oi!!

    Cheh. tak sedap langsung pun. ingatkan teh krssiantinium, krisanteyum, kesirantinum.

    Ah, apa apa la kak. tak nak kawan..

    Biasala tu, budak kecik mmg bodo. dah besar baru pandai sikit.
    Hasilnya, satu entri yg juga biasa. Biasa-biasakan la yer...




    ini yang dia kata ayaq kotakk....ai..dik sebab tu kita diminta goncang dulu sebelum minum....haaa...ni sebab tanak dengar cakap orang laaa nii.....

    credit to http://budakyangjahat.blogspot.com.
    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • Twitter
    • RSS

    hampeh...kusangkakan intan rupanya kaca



    sadis btoi...sejak tukaq produk ni, harapnya makin comel n cute la (perasan la plakkk)...tapi hampeh...punah harapan....makin banyak pulak jerawat n bintik merah naik kat muka ni...ibarat cendawan tumbuh selepas hujan ja jadiknya (wahhhh beribarat la plak)....

    ermmmm...perlu ka aku rahsiakan nama produk tu???....hmmmm...urmmmm..errrrrr....kalau tak bagitau ramai pulak menjadi mangsa......ermmmm...terpaksa la bagitau jugak...nanti ramai pulak yang teraniaya.....MARY KAY...ni lah produk yang memperkenalkan aku kepada jerawat yang sangat la gatai....ramai plak yang sedar dengan perubahan ni....(dah nampak tu jangan la tegoq woiii...tensiii woooo)

    tapi nak kata tak bagus pun, member aku pakai cun ja....ermmm..tak sesuai ngan kulit kot...so..pas ni cik kak oiii...jangan pakai det kalau nak membeli...pakai otak dulu...baru disusuli ngan det naaa...

    maaf krn gambar sebelum dan selepas tidak dapat disiarkan..
    so pulanglah kepangkal jalan dengan menggunakan TIA AMELIA...memang bagus...

    sebelum ni kat asrama aku la jadi duta TIA...wahhh hebat kann...abes member2 kat wing aku ni terpengaruh ngan aku n telah menggunakan produk ni....bila aku buat keputusan nak tukaq....depa ni tak sokong langsg.....bila dah jadik cam ni..depa kutuk tahap kaw2 punya..smash baik punya kena kat batang idung aku niii..

    gelakkan aku ya cici....nanti kauuuu.....ko jadik duta TIA pun sebab aku guna mary kay tauuu...siap la kau...nantikan kemunculan lepas aku pakai tia balik...bersedia la untuk turun tahta na...(ucapan khas wat cici n da geng)
    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • Twitter
    • RSS

    kenangan


    hanya tinggal kenangan....
    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • Twitter
    • RSS

    kusuttt...serabuttttt

    lately im sooooooo damn lazy...butttttttttttt i'm gonna do my work asap....
    if someone let me to discuss "apakah pekerjaan yang kamu tak suka buat tapi kamu terpaksa buat?"

    yeahhhhhhh....ofkos da good answer-buat asimen..otak aku akan menjadi kusutttt...serabuttt..dengan benda aLah niii....buat macam nak mampussss..atlast..lec chek main tebuk2 then bagi mark...hampehhhh


    as usual...to cut n releas my tensi...update blog lagi bagussss...(tak sedor diri..asimen belungguk lagi mau berbloging)....

    ermmm...entry ni just nak hilangkan kekusutan n keserabutan otak aku yang sedang berdepan dengan asimen yang belungguk ni...n kerinduan yang melampau kat laptop yang telah masuk 3 minggu menghilangkan diri (had been stolen by some1 yang tak berhati perut n kebuloq gheta benda org)...weh pencuri...aku berdoa agar ko lembut hati untuk pulangkan laptop aku...n agar kau menyesali perbuatan mengambil harta orang itu...semoga Allah membuka pintu hati kau untuk bertaubat n mempunyai perasaan takut akan kekuasaanNya

    4 those yang berperangai macam tu...insaplaaaa...janganla jadi manusia yang sebegitu rupa...nanti bukan diri yang dapat umpatan dari manusia tapi mak pak yang dipersalahkan..n ni la yang dikatakan "lembu punya susu sapi yang dapat nama"..ermmm dah jadik karamsing walia la plak..k la guys..c u soon
    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • Twitter
    • RSS

    hantaran







    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • Twitter
    • RSS

    wedding Member

    15 Mac lepas aku ngan hubby g Johor...utk hadiri majlis X roomate aku kat Muar
    ni la pengantinnya..pengantin baru mengapit pengantin terbaru..elly wif her hubby




    Wif my hubby :-)





    dari kanan faizah,shila,aku,ikin ngan dodib





    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • Twitter
    • RSS