baby

Lilypie Pregnancy tickers

kusuttt...serabuttttt

lately im sooooooo damn lazy...butttttttttttt i'm gonna do my work asap....
if someone let me to discuss "apakah pekerjaan yang kamu tak suka buat tapi kamu terpaksa buat?"

yeahhhhhhh....ofkos da good answer-buat asimen..otak aku akan menjadi kusutttt...serabuttt..dengan benda aLah niii....buat macam nak mampussss..atlast..lec chek main tebuk2 then bagi mark...hampehhhh


as usual...to cut n releas my tensi...update blog lagi bagussss...(tak sedor diri..asimen belungguk lagi mau berbloging)....

ermmm...entry ni just nak hilangkan kekusutan n keserabutan otak aku yang sedang berdepan dengan asimen yang belungguk ni...n kerinduan yang melampau kat laptop yang telah masuk 3 minggu menghilangkan diri (had been stolen by some1 yang tak berhati perut n kebuloq gheta benda org)...weh pencuri...aku berdoa agar ko lembut hati untuk pulangkan laptop aku...n agar kau menyesali perbuatan mengambil harta orang itu...semoga Allah membuka pintu hati kau untuk bertaubat n mempunyai perasaan takut akan kekuasaanNya

4 those yang berperangai macam tu...insaplaaaa...janganla jadi manusia yang sebegitu rupa...nanti bukan diri yang dapat umpatan dari manusia tapi mak pak yang dipersalahkan..n ni la yang dikatakan "lembu punya susu sapi yang dapat nama"..ermmm dah jadik karamsing walia la plak..k la guys..c u soon
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "kusuttt...serabuttttt"

  1. Satria165 says:
    April 6, 2009 at 11:56 AM

    Jiha, nak tau kenapa serabut? kerana pekerjaan yang kita lakukan tidak diniatkan kerana Allah. Kalau kita ikhlas kerana Allah insyaallah yang serabut pasti akan menjadi mudah. Yakinlah bahawa setiap apa yang berlaku semua didalam pengetahuan Allah. Jadi mohonlah pertolongan kepadaNya. Sesungguhnya kepada Allah lah kita sembah dan kepada Allah lah kita memohon pertolongan.