baby

Lilypie Pregnancy tickers

tertarik

dalam kelam kabut dok siapkan gheja ni...aku sempat view blog sorang manusia ni...ntah cam na aku tersasar kat blog dia..tapi aku terbaca satu cita best ni..trus aku plagiat masuk blog aku...hehe...tak salahkan ni bukan asimen yang tak leh plagiat gheja n hasil tangan org...huhu...menarik btoi cita niii...
*
*
*


Suatu petang yg biasa, saya pergi bermain kejar-kejar di padang sekolah. Biasalah, budak kecik. Masa saya kecik pun saya budak biasa. Saya bukan kanak-kanak istimewa.

Biasalah, lepas main mesti rasa haus. Dan seperti biasa juga, saya rasa mcm nak minum air kotak yg biasa saya beli.


Saya pun pergi ke kedai runcit yg juga sangat biasa. Benda-benda dlm kedai tu pun biasa.

Cuma saya sedar air kotak tu ada saiz jumbo. yg ini luar biasa..

Yoshz: akak kedai, air kotak ni berapa posen?

akak kedai: hoi, jgn main cucuk2 straw ngan benda tu. letak balik!

yoshz: kenapa air ni tak letak dlm peti sejuk? yg sejuk takde ke kak?

akak kedai: takde sejuk. letak balik akak cakap! jgn la koyak kotak tu ngan gigi dik oi!!

Cheh. tak sedap langsung pun. ingatkan teh krssiantinium, krisanteyum, kesirantinum.

Ah, apa apa la kak. tak nak kawan..

Biasala tu, budak kecik mmg bodo. dah besar baru pandai sikit.
Hasilnya, satu entri yg juga biasa. Biasa-biasakan la yer...




ini yang dia kata ayaq kotakk....ai..dik sebab tu kita diminta goncang dulu sebelum minum....haaa...ni sebab tanak dengar cakap orang laaa nii.....

credit to http://budakyangjahat.blogspot.com.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

5 Response to "tertarik"

  1. c0Mey CutE f!gUre... says:
    April 13, 2009 at 8:39 AM

    hahaha... lawak la... jihah view blog apa..??

  2. Clumsy mummy says:
    April 13, 2009 at 9:50 PM

    tak ingat la...men tekan ja malam tu..ngk2 dah terview blog dia...lawakkan??

  3. ShiM@_SMiLeY says:
    April 13, 2009 at 11:45 PM

    aku suka...hmmm..len kali kna ajaq adik2 kita..kui3

  4. Clumsy mummy says:
    April 14, 2009 at 2:20 PM

    tu rrr....len kali kena amalikan depan adik dalam kotak tu ada apa..hihi

  5. MIK'YAL says:
    April 22, 2009 at 9:16 PM

    hahah..i know tis frm which blog.mamat tu mmg lawak gila.btw jiha..klu nk plagiat better mintak permission dulu or at least boh kredit kt blogger tu.sb ada isu plagiat among bloggers..satg tak pasai ada org dok mai drop komen yg tak syiok..rni link dia http://budakyangjahat.blogspot.com.