baby

Lilypie Pregnancy tickers

rezeki di negeriku

wah suspen betoi hidup aku ari ni..bila bukak facebook tgk ada member yang dah tau tempat posting...aku trus call diba tanya cam na nak chek tempat posting...diba bagi contact num...aku trus mendail....dail...dan terus mendail dari pukul 10 lebih sampai la 3+ ...tak jugak dapat..asek line busy ja...

nak dijadikan cerita...dalam perjalanan aku nak pi amek en.suami kat kilang..aku dapat msj dari sepupu aku zana...dalam msj tu dia tanya aku dapat posting mana, n dia bagitau aku dia dapat penang...fuh...aku trus call zana nak tanya cam na nak chek...dia bagi no phone JPN Pulau pinang sekali ngan extension num skali..aku ikut ja la....aku call trus JPN....tapi malangnya yang menjawab panggilan aku tu dia kata nama aku tak dak dalam senarai utk petempatan di Pulau Pinang...Ya Allah..rasa nak menangis jugak...dia suh aku cuba JPN negeri lain atau call KPM terus...aku dah mula menggelabah..aku dail lagi no KPM..banyak kali tak bleh...aku dah keciwaaa

then aku trus call mak aku bagitau aku tak dpt penang....pas call mak trus call kak nadia minta tlg chek kat KPM...pastu di pendekkan cerita...a.hamdi call JPN Pulau Pinang sekali lagi....
n resaultnya aku ditempatkan di Pulau Pinang....ALHAMDULILLAH...(rupanya aku tersalah cal bahagian sekolah menengah..memang la tak dak nama)...

SYUKUR ALHAMDULILLAH....REZEKI AKU ADA DI NEGERI TUMPAH DARAHKU..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "rezeki di negeriku"