baby

Lilypie Pregnancy tickers

sekadar update



hi guys...update kali ni sebenaqnya dah basi...edisi ari raya haji punya cerita...tapi tak pa la kan...asalkan bleh hilangkan sawang2 dalam blog haku ni...


hari raya korban baru2 ni en suami saya berpeluang untuk menyertai ibadah korban...kerja2 penyembelihan dilaksanakan di masjid...jadi saya tidak dapat menyaksikan sendiri aktiviti tersebut dilakukan...

memang best raya kali ni sebab seisi keluarga dapat berkumpul...jadi kami tidak melepaskan peluang untuk bergambar bersama...bukan senang nak kumpul macam ni...terima kasih kepada zaket sebab sudi jadi juru gambar untuk hari tu...jom kita tengok the making of my family photo...





mula mengambil tempat




adik aku cuba memilih posisi




suasana menjadi lebih riuh




bila mula stabil, alya cuba melarikan diri




berjaya dicekup oleh paksu nasri




finally...done




cukuplah semuanya...
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "sekadar update"