baby

Lilypie Pregnancy tickers

menanti dengan penuh tanda tanya...

fuhhh...cuci dulu sawang2 yang ada ni...
dah lama jugak tidak mengupdate kan..bukan apa dah tadak modai...dalam kepala hotak ni dok nampak 25hb ja...dok ingat nak balik...hari2 dok pangkah kalendar ja...

skarang ni pemilik blog tengah kerisauan menunggu keputusan penempatan utk dipostingkan...ada sapa2 boleh bantu??ada sapa2 leh link ke kementerian tak...pemilik blog tengah tak sabar nak tau negeri mana dia ditempatkan untuk bekerja soon...
ish..lambatnyaaa...tolong doakan supaya pemilik blog dapat sekolah dekat dengan suami ya..supaya kami tak berjauhan lagi...
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "menanti dengan penuh tanda tanya..."