baby

Lilypie Pregnancy tickers

SUdAh 8 BUlaN

hai semua pembaca sekalian ...

kini saya sudah melangkaui 8 bulan usia kehamilan...yehaaaa...budak kecik yang comei ni akan kuar dah...kurang dari 60 hari saja lagi (kalau ikut due la)...boleh tak bayangkan bagaimana perasaan ibu n abah dia tika ini...fuh...memang gediks tahap gaban la dan tidak sabar lagi menantikan saat dia dilahirkan di dunia ni...tapi feeling saya sedang bercampur baur sebenaqnya...risau...takut semua ada la...tapi tahap kesabaran saya melebihi segalanya...

mari kita tinjau keadaan si ibu saat ini...

  • kerap mengalami kekejangan kaki....terutama ketika sedang nyenyak tdoq...sian mr.hubby sbb saya terpaksa menganggu tdoq dia hampir setiap malam..

  • kaki sudah membengkak bagai dipam dengan pam bermeter di stesen minyak...kadang2 nampak macam belon daaa

  • mendapat sindrom ke toilet secara kerap..hampir 10-15 kali...tambahan lagi pada waktu malam...fuh..tengah nyenyak tdoq ja mesti terjaga..fuh..

  • selera makan yang tinggi....takat biskut tak layan...mau yang lebih solid...nasi sepinggan tu memang wajib

  • tidak dapat duduk dalam masa yang lama....kadang2 sampai tak dapat bergerak secara terus..terpaksa mengambil masa untuk dapatkan feel...

  • n tengah angau sambil melayari shopping online barangan baby..tambahan lagi mendapatkan gambar baju2 gaun yang cantik gila..tika ini saya tengah berimaginasi memakaikan budak kecik yang comel dalam perut saya dengan gaun berbunga2 rian...wahhh..mesti comei anak ibu ni...

k la...saya terpaksa berunduq untuk memenuhi tuntutan budak kecik yang comei dalam perut ni...dia sudah lapar...hehe..

xoxo
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "SUdAh 8 BUlaN"

  1. Shu Shinju says:
    July 21, 2010 at 7:54 PM

    rambut mesti lebat ni...10-15 kali ke toilet ni..hehehehe....