baby

Lilypie Pregnancy tickers

katakan selamat tinggal...............

masa ni aku dok ngah tensi bab dok study tak abes2...bila dok pikiaq nak cepat cepat abes baca modul yang busan ni (pengenalan morfologi) sebab takut tak dan nak cover, takut tak paham lak...tapi baca dari bab 1 sampai dah bab 8 ni dia gheja dok ulang benda yang sama ja...*jenis ayat, pola ayat dasar,ragam ayat n ntah apa2 lagi*...so aku pun berkeliaran la dari bilik ke bilik meninjau apa la yang member aku dok merapu dari pagi tadi..tak abes2..happy betoi puak2 ni...

dari bilik ke bilik.........dari bilik ke bilik........uishhhhhhhhhhh..rezekiiiiiiiiii...pes *gelaran pada kawan aku -atikah- sebab badan dia kurus dan nipis...so kami panggil dia pes* ngah on broadband...cantekkkkkkkk..dah lama aku tak update....

hari aku nak update pasai katakan selamat tinggal..apa benda la yang najihah nak ucapkan?pada siapa la ucapan tu wajar dikatakan??meh kita try ngk....


katakan selamat tinggal pada..........

1. bad habit..........pemalas *bila la bleh tinggai*

2. 2nd bad habit....perongoih..*aii turun sapa tak tau??*

3. 3rd bad habit.......suka melengah kan gheja...*tambah2 wat asimen*

4. kegagalan...practice make perfect

5. badan yang chubby...*bila niii??dah letih berdiet laa...

6. peperiksaan...dah busan duk amek peksa ja..tensiiiiiiiii

7. law.....eiiiiii..macam duk dalam penjara

8. rabun.....kuasa Allah mengatasi segalanya...

9. kehidupan asrama...busan..susah..

10. zaman bujang...

kalaulah aku bleh katakan selamat tinggal pada hal2 ni...alangkah gembiranya rasa hati...apa pun kalau ada usaha, doa pada Maha Esa...tiada yang mustahil...
yang penting ada usaha....kemudian bertawakkal lah pada Nya...

*k adios..nak sambung study dulu...hehe..nak katakan selamat tinggal pada pointer lepas..hukhuk..*
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

3 Response to "katakan selamat tinggal..............."

  1. SATRIA 165 says:
    November 10, 2008 at 1:56 PM

    perongoih ikut ayah hang la, bapa borek anak rintik la

  2. SATRIA 165 says:
    November 10, 2008 at 1:57 PM

    perongoih ikut ayah hang la. Biasa la bapa borek anak rintik

  3. amiemunick says:
    November 11, 2008 at 10:07 AM

    hehhee..tumpang lalu je..