baby

Lilypie Pregnancy tickers

kesedaran membayar TAG

. Do you ever cheat during examination ?
- dulu2 la..skarang ni dah tak obsess..takut gheja nanti anak murid jadik cam tu


2. If you can have a dream to come true, what would it be?
- kawen..ada anak2 sebagai penyeri..n bleh hidup bahagia ngan family besaq

3. Whose butt would you like to kick?
- warden asrama yang cam hampeh..blagak bagus..n pengarah yang agak mental

4. What would you do with a billion dollars?
- setle utang yang mana ada….n beli sebijik caldina…n bawa mak ayah p haji..best kan kalau ada rezeki cam tu…nak buka butik…


5. Will you fall in love with your bestfriend?
- ermmm..Islam melarang percintaan kaum sejenis

6. Which is more blessed, loving someone or being loved by someone?
- Both !!

7. How long do you intend to wait for someone you really love?
- till end…

8. If the person you secretly like is already attached, what would you do?
- luahkan jer…bagi dia tau..manatau dia pun ada perasaan yang sama

9. What do you pray each day for your loved one?
- agar Allah memberi kesihatan yang baik kepadanya n tetapkan imannya…

10. What takes you down the fastest?
- ntah..tak perasan pun..duit kot

11. How would you see yourself in ten years time?
- Having a husband…n a better life wif child


12. What do you really want at the moment of responding to this tag?
- nak sambung study bab 2 bahasa Kebangsaan

13. What kind of person do you think the person who tagged you is?
- seorang yang banyak idea bila mengarang blog….membuatkan org len fun bila membaca blognya!!

14. Would you rather be single and rich or married but poor?
- kehidupan berumahtangga lebih membahagiakan rasanya..itu juga dituntut dalam islam..dan bersederhana dalam kehidupan


15. What’s the first thing you do when you wake up?
- tengok handphone..n clock kot2 dah abes subuh

16. What’s the character must have in your partner?
- ermmm..susah ni..suka org yang tahu menghormati org tua, suka meningkatkan diri dalam apa jua..dapat terima diri ku seadanya…pandai memujuk..n bleh menjadi pendengar setia cerita2 n keserabutan ku…n paling suka kalau laki tu suka bagi pendapat bila kuaq shopping n jangan jadi tugu Negara hanya memeluk badan yang tak sejuk…

17. If you fall in love with two people simultaneously, who would you pick?
- minta petunjuk kat Allah..smayang istikharah dulu..Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk kita…tapi minta simpang laa..cukup la dengan sorang..kesetiaan dalam perhubungan penting utk kebahagiaan yang berpanjangan…….poyo jaaa

18. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing the someone has done?
- susah nak memaafkan…tapi cepat melupakan…tapi bila teringat tu mula hangin satu badan kot..kena ubah ni..penyakit paling bahaya…

19. Do you prefer being single or having a relationship?
- kalau perhubungan yang tidak ada batasan biaq laaaaa single..dosa pun tak banyak..tapi aku jenis tak leh la duk sorang..sunyiiii…

20. Would you leave your family behind just to chase your dreams?
- aiii…tak akan laaa…buruk macam mana pun family aku takkan ku tinggaikan..biaq la orang kutuk selori pun family aku..aku tetap sayang family aku…impian kita tercapai dengan berkat doa mereka jugakkk..tambah2 mak ayah kita


Maka dgn ini beta mau menge-TAG org2 berikut :

1. kak nida
2. kak naemah yang baghu berblog
3. firdaus
4. kakak..shilme di Mesir sana

5. da tadak sapa kot

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

5 Response to "kesedaran membayar TAG"

  1. aNida says:
    October 31, 2008 at 4:44 PM

    ooo..nak tag kaknida ek....ar..jiha nak tag, tag la..........ehehehee

  2. theadams says:
    October 31, 2008 at 6:50 PM

    adussss kena tag!

  3. amiemunick says:
    November 1, 2008 at 9:06 AM

    bgus2 jawab jugak TAg dari Tasya nie..betul tu ghah..biar selori org kutuk,kita ttp syg family kita..mcm tu jugak k.aniah.mcm2 dah dikata,dikeji,dihina tp kita tak peduli..kak aniah anggap tu semua pendapat org,tak semestinya semuanya betul..hanya org2 yg betul2 rapat(kmas) tahu kita n family camna

  4. Clumsy mummy says:
    November 2, 2008 at 3:08 PM

    hihi...
    anida:cepat bayaq TAG tu

    theadams:hehe..jangan tensi2 kakak..jawab dengan iklas jaa..hikhik...

  5. Clumsy mummy says:
    November 2, 2008 at 3:09 PM

    betoi tu kak aniah..macm mana pun family kita..kita ja yang tau kan..baik buruk mana semua tu darah daging kita...tambah kita yang mempunyai family yang besaq nii..nikmat yang Allah bagi ni tadak pada org len kan..hidup cucu HjTalib