baby

Lilypie Pregnancy tickers

siang malam teringatkan Mu

ni la manuasia yang wat aku dok angau sangat...telatahnya..perilakunya..perawakannya..suka wat LAWAK (teletah dia)..buat aku asek nak balik saja...tak jumpa bleh call dengaq sora pun jadi la..kalau org bercinta depa kata tak nampak muka nampak bumbung umah pun jadi la..ni la dia..adakah aku dilamun cinta??siapakah gerangannya??

aii..kecik2 dah wat org angau..

pandai salam ngan sound effect skali tu yang tak tahan tu...mmmmmmmmuaaaahhh..

kiss pun nak sound effect...(mmmuaahhh..ni memang turun betoi la anak cucu haji talib..yang pompuan kalau sayang kiri kanan mesti ada bunyi..kalau tadak tak sah)..

la ni dah pandai main pikebu(lut cak)...tak aaaaaa


ni la nik alya batrisya..la ni baghu leh jalan..baru dapat kaki..macam kita la kalau baghu leh bawa gheta..merata la nak p..cam budak kecik ni la..tak mau cita panjang la..budak ni buat aku tak sabaq nak ada anak sendiri..(pengakuan ikhlas tuuuu)


ni tempat feberet batrisyia men lutcak ngan abi dia


nik alya batrisyia


nak mek lutcak dah tu


merajuk ni..nak kuih ghaya umi dia tak bagi..muncung 5inci dah tu



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

3 Response to "siang malam teringatkan Mu"

  1. amiemunick says:
    October 20, 2008 at 9:37 PM

    best layan Alya..gelagat yg sentiasa mencuit hati..nakal.geram aihh..

  2. MIK'YAL says:
    October 21, 2008 at 8:50 AM

    1st time jumpa alia time beraya aritu.she's sooooo adorable!! dah la gebu.geram aih!!

  3. Clumsy mummy says:
    October 21, 2008 at 6:41 PM

    hehe..sebab tu la jiha tak mau balik kerap jumpa dia..mula la balik hostel dok teringat..n jadi bad mood ja dok teringat kat dia..tak pa..nanti omey kuaq insyaAllah comei macam mama dia gak