baby

Lilypie Pregnancy tickers

kereta idaman

ermm..nak update gak la...





cita pasai keta idaman best gak time2 otak serabut ni...


first time tengok keta caldina memang teruja..aiii.cantik btoi reka bentuk dia..sesuai utk lelaki dan perempuan..tapi mesti mahai..memang takmampu pun nak pakai..pakai dalam mimpi ja laaa..ehehe





bila jumpa ja gheta caldina ni aura dia memang terasa...dalam dok besembang bleh berenti punya nak tengok..ari tu pas joging kat kompleks sukan bertam...p minum ngan kak yong, kak nida n abg shahet..ada lak hamba Allah ni parking depan tu...aduhhh..ayaq yang tak sedap bleh abes dek aura keta idaman..tapi apa kan daya kalau aku ni lawyer ka, bisneswoman ka...n orang terkaya di dunia..mamang tak pandang keta len la...tapi cikgu mana mampu...hwaaa..tapi mana tau kan..rezeki Allah...memang best la kalau leh pakai keta ni...sweet sangattt.dapat lak warna putih...hullamakk..sweet nyaaaaaa...aiiii...



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "kereta idaman"

  1. amiemunick says:
    October 29, 2008 at 12:29 PM

    napa gmbr blurrr..cari la yg lawa2 skit..caldina tuuu

  2. Clumsy mummy says:
    October 29, 2008 at 2:33 PM

    dapat yang tu ja...hehe