baby

Lilypie Pregnancy tickers

disappointed???


zaem,migha,en.mat,aku n cici..blakang alif ba ta


ermm..knapa kecewa..ok aku nak cita ni..

last night..maktab aku organize dinner utk semua warga institut...majlis ni wajib setiap tahun..kira macam makan besaq la..tema taun ni retro 50an..tapi wat kat dataran maktab ja..tak wat kat hotel ka apa..setiap orang kena bayaq
rm45..(banyak tu kan..tapi kalau berbaloi tak pa gak)..makanan yang dihidangkan- chiken chop yang agak muak, bihun singapore yang masin, nasi goreng cina yang banyak ajinamoto, ubi kayu rebus, air oren yang tawaq, kopi panas yang caroi, sate yang agak best la jugak, soto yang tawaq hebiaq, aiskrim yang agak berbaloi, buah tembikai yang tak dak orang kupas..gedebok sebijik atas meja...ni la antara menu yang dihidangkan..bayangkan 45hengget aku bayaq..ni makanan depa bagi..hangin la jugak..tapi apa bleh wat..depa pun manusia *tapi melampau la sangat...tak kan sampai cam ni kot*



retro 50an..wiz en.mat(rambut palsu je tu)





ibarat aku bayaq 45 utk makan sate ja la..bb tu ja yang bleh tahan sket pun



tu satu bab makanan..nak dapat kan makanan2 yang da best macam aku cita kat atas tu kena beratoq..*aii..ghasa macam p jamuan umah terbuka pak lah la plak..umah terbuka pak lah yang free tu pun tak susah cam ni..dah la ujan*
bila orang dah ghasa tak berbaloi pakat bising la suh pulangkan duit yang depa dah bagi..ya la..45 ingat sket ka..


dah la makanan cam tu..pengurusan cam tu..bleh ka plak 6 biji khemah blackout...yang syoknya khemah vvip pun gelap...apa lagi JPP kalut la p beli lilin..hmmmm..(termasuk khemah aku la gelap..tapi bagus gak..leh aku layan makan sate banyak sket..pasai org tak nampak..hihi..seb bek jugak la aku da pakai bedak 4 inci punya tebai..tak la nampak gelap dalam gambaq..hehe)




dalam kekaburan ni aku berjaya menghabiskan 12 cucuk sate..banyak tu


da macam opera cina dah



ermm..pas tu sound sistem lak cam hapagas..baik lagi sound sistem pakndak aku..lagi kuat..kalau org marhaban kat pulau bleh dengaq juga sampai umah aku..ni dengaq sayup2 ja...ermmm..banyak btoi la kekurangannya...da jadi macam2 ni apalagi..student jadi tak sabaq la..dari dok bergelap n makan makanan yang hampeh tu bek balik asrama tdoq..(vvip tak dan nak balik lagi..meja dah banyak kosong)....pendek kata ni la dinner yang paling teruk aku lalui...

nak dijadik kan cita lagi panjang...esok nya(means today)...perut aku meragam..dekat 7-8 kali masuk toilet...ni aku rasa gara2 ajinamoto la ni...lembek jugak la dibuatnya..dasyat...so aku tdoq ja la ari ni..dah la posa..lagi la tadak tenaga...ermmm..pendek kata memang cam hampeh dinner taun ni...*dengaq kata maktab nak saman caterer..bagus juga la idea tu...baghu bagi pengajaran sket..jangan meniaga nak untung ja*

so apa yang kita dapat kat sini..bersabarlah dengan ketentuan Tuhan...Redha dengan apa yang jadi..n ada hikmah disebalik sesuatu kejadian..




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "disappointed???"

  1. amiemunick says:
    October 24, 2008 at 12:46 PM

    bila dah dpt duit sama caterar tu,taun depan kutip rm20.byr kat kak aniah.kak aniah akan masak masakan ala kg...heheeheh..leh caya ka atas kebolehanku..

  2. Clumsy mummy says:
    October 24, 2008 at 4:22 PM

    betoi tu...pasti kan kek buah kukus juga dihidangkan..hehe...