baby

Lilypie Pregnancy tickers

hari raya...yahooooooo

selamat menyambut hari raya...walaupun posa tak penoh..raya tetap ghayaaaaa...best tahap gaban ghaya taun ni...tapi yang sedihnya last beghaya ngan fidah yang berstatus single..taun depan dah tukaq status sepupu aku ni..dah jadik bini orang...tak bleh la nak hawaq dah tauu...

pagi2 raya ja dah dengaq bunyi mesin nyoq kat dapuq tu..(ayah aku la tu buat pesiapan gulai terong dia)...gulai terung menu wajib tiap2 taun kat umah aku...(depa ni tak cemuih ka dok kena gulai terung jaaa...skali skala tukaq la makan kebab plak ka...ringan sket beban aku nak cuci pinggan)...apa pun best la..penat tu blakang punya crita...berkat wooo tetamu mai umah...moghah rejeki org kata...hari raya ni la dapat bermaafan...best wo ada ramai adik badik cam ni...tak yah pikiaq nak p mana...umah adik badik pun tak abes pusing...ehe

to all my family, my loverssssssss..my fwen... n muslimin muslimat...wish u all..selamat haghi ghaya..maaf zahir dan batin...



acunnnnn nyaaa



hahhh...jangan tak percaya!!





ni tok dalang rupanya
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "hari raya...yahooooooo"

  1. theadams says:
    October 16, 2008 at 3:10 AM

    jihah mana gulai terong kakak..tak hantaq mai sepiring pun!

  2. Clumsy mummy says:
    October 16, 2008 at 2:43 PM

    gulai terung kui 4 dah tinggai periuk ja kakak..taun ni laku sket gulai terung...hehe...nanti ghaya haji mai umah..leh makan gulai terung