baby

Lilypie Pregnancy tickers

kisah briani


entry yang lepas jiha dah cita pasai briani plita yang sedap tu...ni nak story pasai briani lagik..

semalam,*means ari khamis* kelas tutorial aku ada wat jamuan hari raya...menu dia adalah menu peberet aku..nasi briani. sbb
aku yang pilih menu ni. maap yer kengkawan.. sapa suh tanya aku. apa lagi aku betoi2 la melantak.. tahap gaban punya melantak la...majlis ni ada la juga disusuli ngan ucapan sket2. ahhhh boring ahhh..makan lagi bagus daa.. abes ja majlis ni..aku balik hostel..dek kerana kekenyangan trus zzzzzzzZZzzzzz..berani btoi melelapkan mata sesudah makan...sbb tu la badan aku la ni berani2 meng'upkan kilonya..hadesss..penat ja diet sebelum ni..tak pa bak kata mak cik aku, makan lagi bleh makan..esok dah terlantaq tak lalu makan nyesai tak sudah.. BETOI TU mak cik, akan ku pegang nasihat tu..hikhik



best..bila mau mkn woii..lapaq da ni

so maknanya dah dua ari berturut2 la aku melantak nasi briani...pehhh sedap siutt...alangkah bestnya kalau aku pandai wat nasi ni..ermmm.. masakan simple pun tak lulus lagi..ada ati nak masak nasi briani..pigidaaaaa...

bowrink nya baca entry ni..tadak yang best..cita pasai makan ja..ngah tensi wat tesis nii..hadoi...adios


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

3 Response to "kisah briani"

  1. firdaus says:
    October 17, 2008 at 7:42 PM

    nak bg cadangan ni....

    kenduri nnt wat la nasi briani..

  2. Clumsy mummy says:
    October 17, 2008 at 8:38 PM

    aduhh..bleh wat utk meja pengantin ja kan...bagus cadangan tu..bleh di bawa kedepan n dibincangkan tu...hehe

  3. IKATAN KASIH KELUARGA HAJI TALIB says:
    October 19, 2008 at 12:20 AM

    kali ni kt wat spesel sket la..
    pengantin mkn nasi putih,
    org ramai mkn nasi briyani..

    xsangka km boleh pikiaq idea best cmni...waaa best2