baby

Lilypie Pregnancy tickers

penyakit M

sejak aku berkecimpung dalam dunia blog ni...tengok ja benda n anything happen dan2 rasa nak cita dalam ni..nak luahkan perasaan dalam ni..tapi rahsia mesti la kena jaga juga..hehe..

ahhhh..minggu ni penyakit M dah hinggap kat aku ni...sgala2 nya jadi malas..nak study pun malas, nak wat tesis pun malas, nak borak pun malas..n paling tak leh nak hindar malas mandi..hehe..maap la no..tak mandi tak semestinya busuk..mandi tak semestinya wangi..tui dak??(alasan biaq jitu dan
bermutu)...apa pun minggu ni..kena la juga paksa diri..exam dah dekat woii..tak sedaq diri lagi...(mak2 suka kata kat anak2..ngaji tak pas aku bagi nikah)...awat la mak aku tak kata lagu tu...aiii..kalau kata semangat la sket aku nak baca buku (kunun ja tu)..so minta la sapa yang terbaca entry ni mendoakan aku ni ghajin2 blajaq n study..n success tuk exam kali ni..sebelum pointer menjunam bek la aku study dulu no..doa tau..jangan tak doa...n minta maap siap2 la...nnti pas exam aku update blog ni balik yer...(a.nae, kak tasya,fidaus n k.aniah jangan kutuk sempena blog yang tak akan diupdate ni tau)hehe...(kalau ada masa terluang n nak lepas kan tension nanti leh la update..)
k adios



kena tawaduk balik pasni...go..go chaiyok


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "penyakit M"

  1. MIK'YAL says:
    October 20, 2008 at 3:35 PM

    tak mandi??haahha..tkpa..utamakan study tu .satg dok ralit memblog,study ke mana lak .gudluck!!

  2. Clumsy mummy says:
    October 20, 2008 at 8:43 PM

    thanks no kak tasya...
    hehe..tak kawen lagi malas mandi tak pa kan..tadak orang nak kutuk..n tadak orang nak tolak turun katil..hihi