baby

Lilypie Pregnancy tickers

ngidam alien


sejak ngk big apple kat dalam ym kak aniah tu truih teringin tahap power rangerssss nak makan big apple...panahan big apple sampai tengok donut kat kafe pon dok sebut big apple ja.. kawan2 aku lak dok bagi cadangan suh ponteng kelas (apa la hampa ni...bagi cadangan pun kat aku yang rajin sangat p kelas nii.hehhe..turun abg aku la ni malas p kelas..:-)...) seb bek iman aku kuat lagi arini...terpaksa tangguh kan niat sebab 51% hati suh p kelas, 49% ja suh ponteng kelas...mujuq la aku terselamat hari ni...

kui 10 aku kuaq p kelas...sampai kelas depa kata lecturer lak tadak...hampeh tui...tau tadi lencong p mid siap2 pun tak pa...sambil baca2 paper kat kelas n bergurau senda ngan classmate..tiba2 bagaikan anugerah dari Allah romate aku lak tanya 'jiha 2, 3 hari ni hang teringin nak makan apa?'...amboi cam tau2 ja romate kesayangan aku ni...dia nak blanja aku ka ni??betuahnya badan ada romate cam ni...apa lagiiiiii...tapiiiii...tetiba terpacul lak kat mulut aku 'aku teringin nak makan nasi briani plita kat bangsa.' ..(memang aku dok teringin nak makan nasi briani pelita pun..dari kenduri kat umah mat jar lagi...)...apa lagi lepas ja tangkap gambaq kelas(utk majalah warisan maktab)...aku ngan romate aku pun fly p bangsar..pehhhhhhhh...macam org ngah ngidam btoi la..betapa lazatnya nasi briani pelita kat bangsar ni...tak dapat kat tempat len la...baghu rm6.70..kalau tempat len mau sampai rm8 dah...kena plak ngan jus apple(tu yang buat aku batuk sampai malam ni..hehe)..abes makan trus balik hostel..lepak n zzzzzzzzz..gendang gendot tali kecapi, kenyang perut suka atiii..(ayat unta)

pas bangun tdoq siap2 p kelas petang lak...lupa sat kat big apple tu...balik kelas penat2 terserempak ngan zaem(jiran berdepan bilik aku)..dia nak p mid...hadoiii...rezeki aku la...trus pesan alien big apple untuk santapan aku malam ni...(masa tulis blog ni kira baghu sangat la pas makan alien)..sedap siutttttt...hingga menjilat jari...pehhhhhhhh...

hari ni saja aku dapat semua makanan yang aku ngidam 2 3 ari ni(ingat org ngandung ja ka leh ngidam)....alhamdulillah...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

5 Response to "ngidam alien"

  1. theadams says:
    October 16, 2008 at 3:14 AM

    jihah, jihah donut Che Kiah Yan tak teringin ka?hehehe

  2. NAZRI AHMAD says:
    October 16, 2008 at 9:10 AM

    wow!kalau nk tau la ni pn abg nae mengidam donut big apple..first time pekena donut big apple ni troih jatuh ciinta..( alaaa mcm hgpa jatuh cinta kt unta laaaa )
    mmg sedap..kalau ktcni, nk beli ja mesti kena q panjang gila..dlm peti ais plak la ni mesti tersimpan satu kotak donut big apple..hehe
    but my faveret is chocoholic!
    --selalu pow kak tasha la suh beli sbb dia selalu p sopping dgn kwn dia

  3. Clumsy mummy says:
    October 16, 2008 at 2:41 PM

    fuh..abg nae try paw kak tasya suh beli alien lak..sure jatuh cinta lagi...

  4. IKATAN KASIH KELUARGA HAJI TALIB says:
    October 17, 2008 at 4:04 PM

    dh p try nk beli, tp everytime nk beli mesti alien dh abes!

  5. Clumsy mummy says:
    October 17, 2008 at 8:36 PM

    la..ya ka...kedai big apple kat penang kat mana ya??mesti ada satu tu ju..tu yang ramai orang