baby

Lilypie Pregnancy tickers

pix wed part 1

thanks kak eli....(all da pix had been shoot by elly)...
tima kasih n kami berpuas ati ngan servis kak eli..sorry la sebabterpaksa layan karenah kami suami isteri...






klasik siutttt


letih jaa muka sang suami tika ini..mana taknya dah lama berposing


ehhh...kata raja sehaRI??kena jadi mentara lak ni???



amboi sukanya depaaaaaaa..


kak mas wif her cute baby...sarah nabila...sama comei sama cute



kurang 1/4 dari keluarga haji talib yang masih solo....sila oiiii silaa...sila la mendaftarkan diri di kaunter pertanyaan...


geng sehutan dengan sang suami bersama pasangan masing2 n produk2 yang telah terhasil (means anak2 depa laa)


ex-irsyad...tima kasih la na sudi mai kenduri aku..


berdebarnyaaaaaaaa time niii


baju di belakang (putih merah) disyaki baju yang akan dipakai oleh narimah on her wed


singgah dulu di R&R najib & naemah untuk menikmati seteguk air..



yang berbaju biru sudah berpunya...jangan sesapa pasang niat rrr



betoi ka nak kawen niiiiii???
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

5 Response to "pix wed part 1"

  1. theadams says:
    June 30, 2009 at 11:50 PM

    Jihah sangat beseri2 dan sungguh comel! And theme colour yang menawan kalbu. Congrats again, semoga berbahgia selalu ok....

  2. ShidaNaiM says:
    July 1, 2009 at 8:13 AM

    Nice pic....Tahniah,mga berkekalan hg ke akhir hyt...serta dikurniakan zuriat yg soleh & solehah.

  3. Clumsy mummy says:
    July 1, 2009 at 10:51 AM

    the adam : thank kakak...dah di make up..kalau tak make up hampeh...hehe..nway..thanks

    ShidaNaim: thank kak yong wishing me...n hope u too

  4. AmieMunick says:
    July 1, 2009 at 1:58 PM

    gmbr2 nie semua sapa tgkp? lawa kan purple camtu...seri ja..

  5. Clumsy mummy says:
    July 1, 2009 at 7:17 PM

    gambaq2 ni kak elly yang tangkap...
    thanks...