baby

Lilypie Pregnancy tickers

-kami suka makan-

1 OgoS lepas aku n sang suami ada attend reunion aku punya sekolah...tapi malangnya aku terlupa nak amek gambaq time function tu...sibuk makan punya pasai..kami bermalam di situ sebab majlis abes agak lewat malam...bertempat di reghency hotel...makan situ semua best...sedap...n berbaloi...namanya majlis reunion...tapi rasa seperti kami diraikan bersama 4 pasang pengantin lain..kami 4 pasang jadi VIP malam tu...best ooo...malas la nak type panjang....
laki aku n KOPI 'O' tak dapat dipisahkan

sukanya dapat makan


tak sabaq nak shoping dah tu



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "-kami suka makan-"

  1. MIK'YAL says:
    August 18, 2009 at 12:42 PM

    heheeh..pengantin tak lama tak baru..hepi tgk ampa dua..lg hepi kalau ampa dua bisa jd bertiga..HIHIHIH

  2. Clumsy mummy says:
    August 18, 2009 at 11:36 PM

    heehe...insyaAllah..coming soon..as soon as posible..wah2...gaya cakap macam yang ketiga tu bleh dapat la la ni ja kan??hehe...kak tasya balas balik nii..mana aciii