baby

Lilypie Pregnancy tickers

aku dan purple

kisah aku dan purple sukar dipisahkan....
boleh tak bayangkan saya tanpa purple...sampai en.suami pun dah paham..tiap kali pegi shoping, kalau dibibir saya menuturkan.."abg yang ni cantik tak...sweet la yang ni.....bekenan la yang ni....abg rasa ni ok dak?...ish.macam best ja baju ni"...mesti benda atau pakaian itu bewarna purple..kalau tak pun mesti bunga atau coraknya ada kaitan dengan puple....

teruk kan??fanatik sangat ka????
ermm..sebenaqnya bukan fanatik...tapi secara semulajadi dah warna ni tetiba ja muncul dalam hidup saya dan saya boleh suka padanya....sampai suami saya sudah naik pening sebab saya penah kata best kan kalau warna keta kita purple...macam pesona purple tu..mesti lawa....sampai tera tu la...tapi bukan buat2 memang minat sungguh..kalau bleh nak jugak kata...syohhhh p jauh2 warna purple...aku nak pilih warna len plak jadik tema..tapi tak mesti melekat jugak purple ni...hampa paham dak apa yang cek cerita ni...jom la tengok bukti2..cerita banyak bukan hampa paham....



hari bahagia saya..ofcos saya akan memilih warna kegemaran saya



waktu saya ditunangkan juga warna kegemaran saya




tengok baju raya pun warna ni.. terpaksa lah en.suami pakai baju warna kegemaran saya



baju raya taun lepas pun warna purple



pegi event reunion pun pilih baju warna purple




pegi dinner pun warna purple



boleh tak kalian bayangkan cat rumah saya akan datang saya akan pilih warna apa???cadar kegemaran saya warna apa???dalam almari saya ada bapa banyak yang bewarna purple???

purple tetap saja melekat dihati....dah banyak kali cuba nak suka warna coklat...tapi purple jugak yang dicari...
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

3 Response to "aku dan purple"

  1. zimie says:
    October 31, 2009 at 1:08 AM

    amboi..sume purple.. hati2.. jgn hak tu pun nak gtau org...hehe

  2. sue @ ela says:
    October 31, 2009 at 11:53 AM

    aku suka purple gak

  3. Kash says:
    November 2, 2009 at 9:14 AM

    sampaikan jual just mate 5 pun warna nak purple ye.