baby

Lilypie Pregnancy tickers

list barang baby

Selamat hari guru buat semua guru yang sedang membaca blog ni...fuhh...dah berhabuk gila dah

blog haku ni..kalau debu bersih dah bleh bertayamum dah..bukannya tadak benda nak

ditulis..tapi setiap kali masuk ja kat posting area ni...tiba2 kepala trus blurrrrr...dont know how to

start...



apa pun...we start with our litlle baby in my tummy...sekarang ni...si ibu asek berangan dan

sangat berkeinginan untuk memenuhi barang kelengkapan si kecil ni..kalau lah saya ni dilahirkan

kaya raya..saya rasa semua yang terlintas dalam kepala harus dan wajib dibeli dengan serta

merta..tapi apakan daya...gaji kami berdua perlu diaturkan kepada itu dan ini...so kena la bijak

berbelanja..hehe...



now...i want to buy baby stroller as soon as posible...sbb baby stroller ni dah menganggu tido

saya setiap malam...setiap malam asek dok belek baby stroller dalam web...hari2 tukar

citarasa..so elok sangat la kiranya saya memiliki benda alah ni secepat mungkin..supaya malam

saya tidak terganggu lagi..hehe...



gambar ini hanya hiasan semata2..ni semua memenuhi citarasa saya dan suami








lepas baby stroller ni mungkin ada lagi keperluan baby yang menjadi igauan saya...

jom tidoq...perut saya juga telah bergendang gendut..tandanya saya perlu makan dulu...ini

adalah simptom yang di alami oleh saya skarang...saya jadi seorang yang kuat makan...ehehe

k jumpa lagi di lain entry...

salam
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

7 Response to "list barang baby"

  1. Nazri Ahmad says:
    May 17, 2010 at 10:58 AM

    kalau stroller yg tayar besaq satu di depan tu, agak makan ruang kalau nk boh dlm qeta..dulu a.nae berkenan sgt nk amik yg jenih tu..tp sememangnya kalau amik jgk, mmg xmuat boh dalam kenari masa tu..so kena amik yg kecik je la

  2. Clumsy mummy says:
    May 17, 2010 at 9:09 PM

    ya ka abg nae...syahet mesti frust...jiha dok survey yang kecik2 ja..syahet yang beria nak jugak tayar 3...so kali ni jihah akan menang...yahoooo...tq a.nae atas info yang menggembirakan ni..hehe

  3. Nazri Ahmad says:
    May 18, 2010 at 10:22 AM

    yaa kalau seorg laki yg macho, mmg normal la dia akan berkenan jenih tiga tayar tu..a.nae mmg nk sgt amik yg tu, tp last2 kak tasha jgk yg menang..dan smpai la ni, a.nae terpaksa terima kenyataan yg dia di pihak yg benar..kalau amik jgk, cnfirm xlepas nk boh dlm kenari.satu lg, berat..kalau jiha sorg2 keluaq dgn baby, sudah nk bukak dan katup sorg2.mana nk dukung baby lg

  4. Clumsy mummy says:
    May 18, 2010 at 2:52 PM

    ha..jiha sokong sangat...tapi bukan pada statmen lelaki macho ya..hehe...betoi kalau jenis tayar 3 berat...ikut jiha nak ja beli stroller yang orang bawa pi jog tu..very light..tapi takut tak tahan lama la plak..

  5. Nazri Ahmad says:
    May 19, 2010 at 11:08 AM

    macho la..itu kena terima walaupun pahit ditelan.
    kualiti stroller dinilai dr kualiti rangka dia..so yg mahal tu, better la..tahan lama..jgn amik yg murah sgt, xberbaloi..
    tp nk beli pun, ikut budget kita la jgk..nti makan xlepaih, mampoihhh

  6. dora says:
    May 24, 2010 at 12:00 PM

    jiha, kalau nak ringan, amik maclaren... gi google... akak berkenan yg ni tapi akhirnya kami sepakat amik esprit jer, beli kat toy'r'us sebb faktor rega...ringan pun ringan gak, esprit ni sebijik sama ngan maclaren n luas gak, so bb besar best la tdo dlm tu.... hehehehee....
    akak pun teringin nak pakai 3-wheeler tu, siap duk google phil&teds jer, tapi reganya saja blh wat downpayment kereta, so impian musnah.. cheewaahh... hihihi..

  7. Clumsy mummy says:
    May 24, 2010 at 4:26 PM

    aa'ah kak dora...mclaren memang ringan dan memenuhi citarasa..tapi tu la,,harga dia bleh buatkan si bapa berpikir 2 3 kali...kami ada gak pi ngk kat toy ur tu..jihah berkenan espirit kaler merah tu...harga pun dalam budget..tapi tak tau ok ker tak..sebb tu nak tanya pendapat pengguna espirit..ok tak kak dora??tahan lasak tak??