baby

Lilypie Pregnancy tickers

- bila BuDak AsrAma turuN BerbuKA-






di maktab di adakan majlis berbuka puasa berjemaah atau kami panggil sebagai IFTAR KUBRA



so, biasa la kalau dah namanya student memang best la kalau dapat makan berjemaah ni free ni...




saya juga tidak melepaskan peluang (save budget)...kami pun menyerbu kafe secara berjemaah jugak beramai-ramai...



ni lah ghopanya
*
*
*

menu yang dihidangkan untuk para penggemar makanan free


*


*


*

antara muka-muka tak malu yang terlibat


*

*

*

ini sahaja untuk siaran kali ini...jumpa lagi

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "- bila BuDak AsrAma turuN BerbuKA-"

  1. MIK'YAL says:
    September 9, 2009 at 10:32 AM

    terus mengaplikasikan teknik strikethrough ...HIHIHIH...

    sapa tak suka mkn free kan..lg rasa sedap bilamana dpt mkn free. HIHIHIH

  2. Clumsy mummy says:
    September 9, 2009 at 1:29 PM

    tq kak tasya...puas hatiu dapat wat penulisan cam tu