baby

Lilypie Pregnancy tickers

- aidilfitri datang lagi -

hye all...

ish lama betul kan kita tak bersua??...

masing-masing sibuk menyambut hari raya?? amacam raya kali ni?? meriah???


ermm...bagi saya, taun pertama beraya bersama en.suami amatlah bermakna
(walaupun setiap tahun sang suami beraya di rumah saya)....beza memang berbeza...apa bezanya??


  • dulu fikir baju sendiri ja...tapi sekarang dah kena fikir kelengkapan pakaian suami jugak
  • dah ada rumah mertua
  • dah kena bahagi masa bertandang ke semua rumah sedara bersama en.suami..dulu banyak kat rumah ja tolong ceruk dapuq pastu trus plan ngan geng *Zack, Fasihah, Fidah, Farhiyah (kadang2 ja join)* nak pi raya mana lagi
  • dulu sempat jugak ghelap di rumah seminit dua..tapi ni malam pun masih beraya...
apapun beraya bersama suami lagi best...lagi best bila en.suami bagi duit raya
*walhal saya yang beria minta, sebab saya tau saya tak akan dapat duit raya lagi...hwaaa*

*
*

tapi tak semuanya berbeza...masih ada yang sama seperti dulu..
  • saya tetap beraya di kampung halaman...Lahar Minyak Rockers ..sebab en.suami berasal dari kampung yang sama....dulu, kini dan mungkin slamanya saya akan beraya dikampung halaman.
*save duit tol n minyak kereta n tenaga sebab tak payah travel jauh untuk pulang beraya*
*
*
tak banyak gambar raya kami taun ni..tak sempat nak snap..ada pun dalam kamera orang ja
kami laki bini tak sempat pun nak posing untuk gambar raya memandangkan berat badan saya naik mendadak tanpa segan silu

xoxo




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "- aidilfitri datang lagi -"

  1. AmieMunick says:
    October 2, 2009 at 10:25 AM

    Ghah.. betui tu bila dah kawin.. takdakla dapat duit raya lg tp yang nikmatnya suami lak bg duit raya..dulu beli baju sendiri senkarang suami yg uruskan..berbeza kan... perbezaan ini sgt menyamankan..hahaha..