baby

Lilypie Pregnancy tickers

.......trisemester kedua.........

hye guys!!

i'm back....

hah..

banyak sangat cerita..tapi kali ni tak nak cerita panjang2..boring aku ngk...dah

macam esei masa skolah dah...


kali ni update tentang kelengkapan nak menyambut kelahiran baby

ermm..ramai jugak yang pesan jangan beli barang selagi usia kandungan tak

masuk 6 bulan (takut anything happen)...tapi bila memikirkan skarang banyak

sangat barang baby ngah

sale..apa salahnya kita menjadi pengguna yang bijak kan???lagi plak nanti nak

sedia kelengkapan umah plak memandangkan umah pun dah siap..(tunggu kunci ja rasanya)

lagipun kalau beli sket2 ni ada la masa nak survey kan???


ni antara barang2 yang sedia digunakan oleh si comei ni nanti...(lambat lagi..)

*
*


beg jalan2 dan beg baju..



baju dia...semua putih sebab tak tau lagi boy @ girl


towel, barut, botol



meh kita selongkaq dalam bag lak ada apa....tadaaaaa...apa ke nama dia tak tau...buh la nama sendiri


dalam bag ni lak penuh dengan baju, kain bedung n kain barut...(semuanya sponser by k.nadia)



ni la antara isi dalam beg di atas



ni ja dulu untuk bulan ni...bulan depan kita tambah lagi yer.

bye
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to ".......trisemester kedua........."

  1. -niD's- says:
    April 12, 2010 at 9:51 AM

    alalalalall....chumiLnyaa....
    ni membuatkan perassaan si ibu makin teruja menanti si dia Po-out...romper tu chomeL laaa.....

  2. Clumsy mummy says:
    April 12, 2010 at 2:48 PM

    yeah...memang k,nida...keterujaan tu makin terasa..sampai beg2 barang dia kena letak dalam bilik sebelah...kalau tak ari2 nak belek...