baby

Lilypie Pregnancy tickers

buntu

kesian blog aku ni..dah bersawang dah...maaf yer...bukan tak dan atau tak sempat..cuma tadak masa ja...(aishh...bunyi cam lebih kurang ja)...lagipun tak tau nak update benda apa dah...takdak cita best...yang tak best belambak...

tambah plak dengan asimen yang belambak nak kena submit dalam bulan 3, tesis pun bulan 3, nikah pun bulan 3, member pakat nak kenduri bulan 3, ermmm...semua nak boking bulan 3 pasaipa niiii...apa pun kena juga tempoh bulan 3 nii...

tak dak apa nak kata cuma nak ucap tahniah utk kak tasya n abg nae dengan kehadiran orang baru yang comel lagi cute tuu...wahh..teruja betoi aku tengok indah ni...1st time aku tengok new born yang pandai senyum...sempurna ciptaan Allah...k apa pun congratulation to both of u...
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "buntu"